Leden

Art-is online & offline communicatie

Bart Maes

Adres:
Maasstraat 30, Weert, 6031 ED
T:
0495 - 45 17 25
M:
06 - 51 798 519
W:
www.art-is.nl
E:
b.maes@art-is.nl

Bart Maes is dga van Artis online & offline communicatiebureau.

Artis is een full-service reclamebureau in Weert. Voor onze klanten ontwikkelen we merk- en communicatiestrategieën, creëren concepten en zorgen voor de uitvoering en implementatie van effectieve online en offline communicatie-uitingen. We bedenken en bouwen merken en campagnes, ontwerpen huisstijlen, maken magazines, ontwikkelen en bouwen websites, creëren en verrijken content. Het liefst vanuit één centraal strategisch-conceptueel uitgangspunt. Want dan weten we dat het werkt! Daarnaast is Artis uitgever van het glossy magazine www.zakenblad.nl.

Witte Exploitatie B.V. (HEMA)

Sebastiaan Witte

Adres:
Nieuwe Markt 7, Weert, 6001 EL
M:
06-51455763
W:
http://www.hema.nl
W:
http://www.zakelijkhema.nl
E:
sebastiaan@warenhuiswitte.nl

Sebastiaan Witte is financieel directeur en mede-eigenaar van een aantal HEMA franchise filialen.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hún HEMA. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA.

Princen Beheer B.V. / Princen mobiliteit en logistiek

Henk Princen

Postbus:
10023, Weert, 6000 GA
Adres:
Maaseikerweg 155, Weert, 6005 AD
T:
0495 - 58 02 30
W:
www.princen.com
E:
h.princen@princen.com

Henk Princen is dga van Princen Beheer BV.

Dit bedrijf heeft de volgende activiteiten:
Princen Personenvervoer: levert veilig, tijdig en comfortabel personenvervoer tegen een acceptabele prijs.
Zakelijk vervoer: vervoert uw medewerkers of gasten veilig, tijdig en comfortabel in onze luxe taxi’s. Ook voor vervoer van en naar luchthavens kunt u bij ons terecht tegen vooraf afgesproken tarieven.
Ziekenvervoer: naar  het ziekenhuis of de therapeut? Ziekenvervoer Weert zorgt ervoor dat u op tijd ter plaatse bent.
Mini opslag / Bedrijfsruimte: de flexibele verhuur van opslagruimte, hetgeen veelal beveiligde en geconditioneerde ruimte betreft. Door middel van een persoonlijk pasje, een sleutel of een toegangscode heeft de huurder toegang tot het pand.

Spitters vastgoed

Spitters Vastgoed B.V.

Jeanpaul Spitters

Adres:
Kazernelaan 122, Weert, 6006 SP
T:
0495 - 43 46 00
W:
www.spitters.eu
E:
jeanpaul.spitters@spitters.eu

Jeanpaul Spitters participeert o.a. in het familiebedrijf Spitters Vastgoed B.V.

Spitters Vastgoed is al ruim 35 jaar uw ervaren partner voor bedrijfshuisvesting in Midden-Limburg, Noord-Limburg en oostelijk Noord-Brabant. Voor elke wens in bedrijfshuisvesting biedt Spitters Vastgoed een passend aanbod, variërend van kantoorruimte van 30 m2 tot en met multifunctionele bedrijfspanden met een oppervlakte van 15.000 m2. Spitters Vastgoed treedt op als verhuurder en tevens als beheerder. Ook voor projectontwikkeling in bedrijfsonroerend goed is Spitters Vastgoed uw partner.

VDS Solar Systems B.V.

Frank van der Sanden

Adres:
Rentmeesterlaan 9, Weert, 6002 EH
T:
0495-585 040
W:
vdssolarsystems.com
E:
h.sanden@planet.nl

Frank van der Sanden is directeur van VDS Solar Systems

Vogten Staal B.V.

Jack Papen

Adres:
Ankerkade 85, Maastricht, 6222 NL
T:
043 - 363 20 00
M:
06 - 53 417 974
W:
www.vogtenstaal.com
E:
j.papen@vogtenstaal.com

Jack Papen (1966), director/co-owner Vogten Staal B.V.

De voornaamste activiteit van Vogtenstaal is de handel in plaatstaal en slitband, dat in eigen bedrijf geproduceerd wordt. Daarnaast worden de bewerkingen ook als loondienst aangeboden, aan klanten die hun voormateriaal aanleveren om een of meerdere bewerkingen op het materiaal te laten uitvoeren.

Hoeberechts Advocaten

Balder Lamers

Adres:
Emmasingel 38, Weert, 6001 BD
Adres:
Emmasingel 38, Weert, 6001 BD
T:
0495 - 532583
W:
www.hoeberechts.nl
E:
lamers@hoeberechts.nl

Balder Lamers is eigenaar van Hoeberechts Advocaten

Ik ben geïnteresseerd in mensen en hun drijfveren. Ik probeer te doorgronden hoe ze echt in elkaar steken. Op basis daarvan kan ik een nog beter en persoonlijk toegesneden advies geven. Ben ik niet alleen juridisch adviseur, maar een echte sparringpartner. Wat wil iemand echt? Persoonlijk en zakelijk. Hoe kun je dat het beste combineren? Ik vind het uitdagend om met veel dingen tegelijk bezig te zijn. Multitasking is mijn tweede natuur. Een goed resultaat behalen geeft mij een kick. En heb ik het geluk dat ik kan vertrouwen op een team dat mij te allen tijde steunt. Dat geeft energie.

Paneel Center Weert B.V.

Anton Poell

Adres:
Bronsstraat 4, Nederweert, 6031 TS
T:
0495 - 851 396
W:
www.pcweert.nl
E:
anton@pcweert.nl

Anton Poell is eigenaar van Paneel Center Weert B.V.

MHK Notarissen

Joost Houben

Adres:
Biest 2, Weert, 6001 AR
T:
+31(0)495 – 53 75 55
W:
mhknotarissen.nl
E:
info@mhknotarissen.nl

Joost Houben is notaris bij MHK Notarissen.

MHK Notarissen is een compleet notariskantoor met alle specialistische kennis in huis.
De maatschappij verandert en de vraag van cliënten wordt vaak specialistischer, door gespecialiseerd maatwerk te kunnen leveren kan MHK Notarissen aan die veranderde vraag blijven voldoen.

WOG Registeraccountants BV

Benno Gossink

Adres:
Schoutlaan 7, Weert, 6000 AD
T:
0495-750370
W:
www.wog-ra.nl
E:
gossink@wog-ra.nl

Benno Gossink is dga van WOG Accountants B.V.

Ervaren specialisten op het gebied van full-service accountancy, voor zowel midden- en kleinbedrijven als grotere ondernemingen. Van het samenstellen, beoordelen en controleren van bijvoorbeeld jaarrekeningen en subsidieverantwoordingen tot het beantwoorden van vragen en het verstrekken van informatie over o.a. belastingaangiften en prognoses: Wij bestrijken een breed spectrum aan diensten, waarbij direct, persoonlijk contact en korte lijnen gegarandeerd zijn.

MJB Groep BV

Jo Mans

Adres:
Avenue Céramique 222, 6221 KX Maastricht
T:
+31 (0)8 50 71 67 14
W:
mjbgroep.nl
E:
info@mjbgroep.nl

Jo Mans

MJb groep, regisseurs van buitengewone bouwprojecten Bij MJb Groep werken gepassioneerde bouwregisseurs. Wij lopen warm voor complexe opdrachten. Advies is altijd maatwerk, afgestemd op de specifieke wensen van de opdrachtgever en rekening houdend met de randvoorwaarden van het project. Wij denken actief mee en doorbreken impasses met praktische oplossingen. De grootte van een project is daarbij niet van belang. Wij treden in alle fasen van het project op als raadgever van de opdrachtgever in de meest ruime zin van het woord. De werkmethodiek van MJb Groep is pragmatisch en doelgericht met een onafhankelijke open benadering en met een degelijke projectmatige aanpak als basis. Wij bieden onze opdrachtgevers naast het procesmatige een inhoudelijke betrokkenheid. Op deze wijze worden onze opdrachtgevers voorzien de maximaal haalbare kennis en kwaliteit. Altijd bekwaam, bevlogen en betrokken.